2. krog pokala nažalost še vedno nepremagljiva ovira OD Brestanice

2. krog pokala nažalost še vedno nepremagljiva ovira OD Brestanice

0 Comments 📁 Članice, Pokal 🕔13.October 2014

Igralke Kostak Elmonta so se na prvi oktobrski dan odpravile v Logatec, kjer je potekal 2. krog tekmovanj za Pokal Slovenije. Z veliko željo po novih zmagah so v tej želji pogorele in nezbrano izgubile prvi set z 12:25.

V drugem setu so se zbrale in odigrale tako kot znajo in vodile 8:1 to prvega tehničnega time outa. Z odličnimi servisi in pravilno postavljenimi bloki na mreži so bile neustavljive, na koncu seta je koncentracija malo popustila, vendar je bila prednost iz začetka seta prevelika, da bi le tega izgubile, tako so se veselile zasluženega seta z 25:19.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Tretji set je bil ponovitev prvega in tako je koncentracija čisto popustila in set je šel v Logatec z rezultatom 16:25. Zadnji četrti set so odbojkarice iz Brestanice vodile do tehničnega time outa potem pa popolnoma popustile in set ter končna zmaga je zasluženo ostala v Logatcu z rezultatom v četrtem setu 14:25 in končnim 3:1 v setih za Logatec.

Tako kot preteklo sezono, so se odbojkarice iz Brestanice, tudi letos poslovile v drugem krogu tekmovanja za Pokal Slovenije.

Rezultat:
Logatec : Kostak Elmont 3:1 (25:12, 19:25, 25:16, 25:14)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *