Članice OD Brestanica v Kopru do osvojene točke

Članice OD Brestanica v Kopru do osvojene točke

0 Comments 📁 Članice, Neuvrščeni, obvestila 🕔18.February 2020
Članice OD Brestanica v Kopru do osvojene točke

Članska ekipa Kostak Elmonta je v petek, 7.2.2020 odšla na prestavljeno ligaško tekmo v Koper. Tekma bi sicer morala biti igrana v soboto 29.2.2020, ker pa so takrat počitnice in je veliko odsotnih se je tekma prestavila na petek, tako so dekleta odšla v sončni Koper.

Prvi set so članice igrale dobro a zdelo se je, da igrajo rahlo neodločeno kar se je izkazalo v končnici seta ko bi morale po dobri predstavi v setu zmagati, a so v končnici popustile in tako je prvi set pripadal domačinkam iz Kopra z 26:24.

Drugi set so se odbojkarice iz Brestanice zbrale in nekaj menjav v ekipi, bi moralo spodbuditi ekipo, ki je v sredini seta prevzela vajeti v svoje roke in vodila proti končnici, ko so se spet domačinke nevarno približale. Odbojkarice iz Brestanice so tokrat ohranile trezno glavo in zaključile set z zmago. Predvsem je veliko razliko naredila naveza napad Grilc-Dremelj podaja, kjer se pozna uigranost deklet, ki bosta v marcu skupaj z Jurečič E. in Kožar A.  nastopile tudi na DP Snowvolleya na Krvavcu.

Tretji set so odbojkarice iz Brestanice igrale dobro a nekaj nesporazumov pri prevzemanju kratkih žog je ekipi zopet popeljalo v napeto končnico, kjer se je sreča obrnila v prid igralkam Kostak Elmonta, ki so se veselile osvojenega tretjega seta, tako je bilo 2:1 v setih in do zmage jih je ločil le še en set.

Četrti set so se igralke Kostak Elmonta lotile z mislimi že pri zmagi in domačinke so to s pridom izkoristile, zbrano pritisnile na servisih, kjer so pa igralke OD Brestanice nezbrano grešile. Bila je sicer borba a ni bilo tiste prave sproščenosti. Po dveh urah tekme si je nato ekipa Kopra priborila zmago v četrtem setu in podaljšan set oz. tie break.

Dogovor je bil, da ekipa Kostak Elmonta čim prej zbrano pobegne do osme točke v menjavo strani a ekipa se enostavno ni držala dogovora in grešila nezbrano na servisih, prav tako ni bilo več prave energije pri zaključevanju žog. Škoda, je bilo izpustiti odlično priložnost za nov uspeh a tudi osvojena točka je bila po dolgem obračunu več kot dobrodošla sploh za starejših dveh članicah, ki sta s svojimi nasveti poskušali razigrati tudi ostale mlajše članice, ki pa razen mlade Lili Čižmek niso pokazale vsega kar znajo.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *