Članska ekipa OD Brestanica sezono zaključila z novo zmago!

Članska ekipa OD Brestanica sezono zaključila z novo zmago!

0 Comments 📁 Članice 🕔15.April 2019
Članska ekipa OD Brestanica sezono zaključila z novo zmago!

Člansko ekipo so v sezoni 2018/19 sestavljali dve generaciji igralk, starejše in mlajše članice. Starejše so v prejšnjih sezonah sestavljale prvo postavo članske ekipe OD Brestanica in so v letošnji sezoni pomagale mlajšim s svojim znanjem in izkušnjami. Dobivale so se na domačih tekmah, kjer vzdržujejo dolgoletno prijateljstvo in s temi tekmami hkrati razbremenile mlajše članice, ki so letos nastopale večina vikendov v kategorijah starejših deklic, kadetinj in ligaških tekmovanjih, nekatere celo še na turnirjih male odbojke.

Ravno zaradi teh razlogov, letošnjo sezono še nismo računali na visoke rezultate v ligaškem tekmovanju in zato se toliko bolj veselimo vsake zmage v članski kategoriji.

Že po zadnji domači tekmi preteklo soboto, ko so članice zmagale v Brestanici je bilo razpoloženje v ekipi razposajeno in nestrpno smo že čakali na zadnjo tekmo, ko je članska ekipa odšla v petek, 12.aprila v Novo mesto.

Vedeli smo, da ne bo lahko, saj je ekipa Novega mesta vedno neugodna, saj nikoli ne dopušča lahkih tekem in včasih ko že misliš, da bo lahko se kaj hitro rezultat obrne in tudi tokrat je bilo tako, saj so se članice za zadnjo piko na i v sezoni borile kar 5 setov.

Ekipa je sicer v goste odšla z nekaj bolnimi in poškodovanimi v prvi postavi a dekleta so stisnila zobe za zadnjo tekmo sezone in priigrale tako željeno in pomembno zmago, kaj je lepšega kot sezono zaključiti na tak način?!

Članice so sedaj zaključile s tekmovanji v tej sezoni in nestrpno čaka na toplejše vremenske razmere ko bodo lahko telovadnico zamenjale za igranje odbojke na mivki, kjer bodo dekleta nadaljevala z igranjem odbojke do septembra.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *