Mala odbojka začela s tekmovanji v državnem tekmovanju

Mala odbojka začela s tekmovanji v državnem tekmovanju

0 Comments 📁 Neuvrščeni 🕔28.November 2017
Mala odbojka začela s tekmovanji v državnem tekmovanju

Ekipa male odbojke OD Brestanica se je v soboto, 25.11.2017 pomerila v prvem krogu tekmovanja Kamniško-Notranjsko- Dolenjske skupine, kjer tekmujejo ekipe Kostak Elmonta, POK Krško, ATK Grosuplje, KEKOprema Žužemberk in Calcit Volley II. Prvi krog tekmovanja je potekal v Krškem, kjer sta se v prvi tekmi pomerili ekipi POK Krško in Kostak Elmont. Pri set so vodile mlade odbojkarice iz Brestanice skoraj do 20te točke, ko so z dobrimi servisi set do konca pripeljale igralke Krškega z 25:21. Drugi set so slabše začele igralke Kostak Elmonta a se sredi seta zbrale in prihajale do izenačenja a bile premalo odločne ob koncu seta, tako so set dobile domače igralke z
25:20 in končnih 2:0 v setih.

Druga tekma je potekala med ekipama Kostak Elmonta in KEKOprema Žužemberk. Prvi set so gladko dobile igralke Žužemberka, kjer so z odlično, visoko igralko na mreži dobile set predvsem z dobrimi servisi in odlično igro na mreži kar z 25:3. Drugi set so odločneje začele igralke Kostak Elmonta a nekaj nespretnih napak jih je stalo zmage v setu in tako je tudi drugi set odšel v Žužemberk z 25:22 in končnih 2:0.

Ekipa male odbojke je v tej sestavi se letos prvič seznanja z tekmovanji, saj so bile lansko sezono še mini odbojka in niso sodelovale na tekmovanjih. Zato je bilo prikazano več kot uspešno nastopanje in glede na to, da je malo zmanjkalo do prve zmage, se že veselimo novih tekem, ki so pred vrati. Naslednja že v soboto 2.12.2017, ko najmlajša tekmovalna ekipa OD Brestanice odhaja v Kamnik.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *