Odbojkarice OD Brestanica v Novem mestu do pete zmage!

Odbojkarice OD Brestanica v Novem mestu do pete zmage!

0 Comments 📁 Članice, Neuvrščeni, obvestila 🕔16.December 2019
Odbojkarice OD Brestanica v Novem mestu do pete zmage!

Članice OD Brestanica so se v soboto po Regijskem turnirju, ki je potekal celo dopoldne na Senovem odpravile še na člansko tekmo v Novo mesto.

Ob starejših članicah, ki so se odpravile na gostovanje so poleg izkušenih Eve Jurečič in Mateje Grilc na mestu napadalk zaigrale še, korektorica Tina Piltaver, blokerka Nela Zupan in mlada Lara Gramec, ki se počasi vrača po poškodbi kolena. Na mestu libera je igrala Lili Čižmek. Mesto podajalke je tokrat ob odsotnosti Aleksandre Kožar in odsotnosti drugih dveh, prevzela Manca Dremelj.

Ekipa je igrala sicer dobro in sproti reševala konfliktne situacije, ob prevzemanju določenih vlog, bila je dovolj učinkovita na servisih in zaključevanju napadalnih udarcev. Odbojkarice Kostak Elmonta so tako prvi set dobile z 25:18, drugega z 25:16 in zadnjega z 25:23, kjer je ravno v koncu seta največjo razliko po slabem začetku z odličnimi servisi naredila razigrana Mateja Grilc.

Tako so si članice priborile še peto zmago v sezoni in to z 3:0 v setih. Pred ekipo je še sklepno dejanje v letu 2019 in sicer v petek, 20.12.2019 se odpravljajo na gostovanje v Novo Gorico potem pa sledi enomesečni premor, saj je prva članska tekma v 2020 šele 25.1.2019.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *