Odlična tekma v Ljubnem!

Odlična tekma v Ljubnem!

0 Comments 📁 Članice 🕔02.May 2016
Odlična tekma v Ljubnem!

Tudi tokrat je ekipa iz Brestanice na ligaškem tekmovanju pokazala , da je prava ekipa na mestu. Ne samo, da si je v soboto, 12.3 v Brestanici proti ekipi iz Ljubnega z odločno igro priigrala nove tri točke, to so punce v ekipi naredile na svoj način.  Že pred tekmo so si odbojkarice Kostak Elmonta zadale jasen cilj in to je bila zmaga… in samo zmaga. Ne samo, da so verjele vanjo, zavedale so se, da imajo znanje, jasno zastavljene cilje in želje, kar pa je  potrebno tudi pokazati na igrišču in če slediš dogovorjenemu se izplača, z novo zmago!

Prvi set so odbojkarice iz Brestanice proti ekipi iz Ljubnega, ki zaseda mesto višje na ligaški lestvici in, ki je vedno trd oreh vsaki ekipi, pokazale lepo igro. Ravno odločnost v igri, dobra postavitev v obrambi in napadi z glavo so povzročali težave nasprotni ekipi, ki ravno zaradi dobre igre domačink ni uspela sestaviti svojih napadov.  Res so si domačinke privoščile nekaj napak na servisu a so si z dobro igro priigrale tolikšno prednost, da so ob hitrem tempu igre zdržale do konca seta in ga dobile z 25:21.

Drugi set so domačinke rahlo popustile a vseeno zbrano nadaljevale in set je bil do prvega tehničnega time odmora izenačen. Potem pa so domačinke z nekaj tempi (penali) in dobrimi servisi zopet pobegnile z rezultatom in tako tudi drugi set dobile z 25:22.

Zadnji, tretji set pa je ekipa Kostak Elmonta začela nezbrano in odbojkarice iz Ljubnega so vodile z 5:2. Po trenerkinem odmoru so se zopet zbrale, sledila je zbrana in požrtvovalna igra domačink, ki je ob pomoči dobrih servisov blokerke Mateje Grilc prinesel rezultat 12:6 za domačo ekipo. Tudi ekipa iz Ljubnega se ni predala in ob AETOS 20ti točki je bil rezultat že izenačen in na obeh straneh je bila borba do konca.  Ekipa iz Ljubnega je uspela izenačiti celo ob setu pri 24ti točki, a domačinke niso popustile in z zbrano igro in ob izkušnjah Nejke Planinc, ki je zopet s svojimi izkušnjami pomagala ekipi so si domačinke priigrale zmago v setu z 26:24 in končnih 3:0.

Tako so si odbojkarice iz Brestanice priigrale novo zmago proti ekipi, ki ima 7točk več na lestvici. Naslednja tekma pa bo v sredo 16.3, ko se ekipa Kostak Elmonta  odpravlja v Braslovče. Srečno!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *