Posavski derbi še drugič odbojkaricam iz Brestanice.

Posavski derbi še drugič odbojkaricam iz Brestanice.

0 Comments 📁 Članice 🕔03.March 2015
Posavski derbi še drugič odbojkaricam iz Brestanice.

Sobota, 14.2.2015, je bila za ekipo odbojkaric iz Brestanice težko pričakovana, saj so se v 14.krogu 3.DOL center še drugič v letošnji sezoni pomerile z ekipo POK iz Krškega. Posavski derbi je tokrat prinesel borbeno igro na obeh straneh. Za ekipo Kostak Elmont iz Brestanice je v bila to tekma po prvem porazu v sezoni, saj so v preteklem vikendu klonile proti ekipi iz Ljubnega, zato je bila ta tekma priložnost in nuja pokazati borbenost in željo obstanka in potrditve 1. mesta na lestvici.

V prvem setu so dobro začele odbojkarice iz Brestanice, a si ob nezbranosti in neodločnosti v ključnih trenutkih privoščile preveč svojih napak in tako je prvi set zasluženo dobila domača ekipa iz Krškega z rezultatom 25:22.

Drugi set je v igro vstopila podajalka Eva Jurečič, katero je ob njeni odsotnosti zaradi poškodbe odlično nadomeščala mlada Maja Vodopivc. Eva pa je s svojo izkušenostjo v igro prinesla svež veter in z odlično razpoloženostjo celotne ekipe iz Brestanice je drugi set tako odločno dobila gostujoča ekipa Kostak Elmonta z 25:6.

Tudi tretji set so tako odločno kot so končale tudi nadaljevale odbojkarice iz Brestanice do rezultata 23:13, ko je na servis ekipe iz Krškega prišla Valentina Kostanjšek in z odličnimi servisi dala veliko dela sprejemalkam iz Brestanice, le te niso našle pravega odgovora na njene servise in skoraj so set dobile domačinke iz Krškega, ko so ob rezultatu 23:24 za OANDA Krško odbojkarice iz Brestanice prevzele servis a ob nekaj nespametnih napakah ob zaključevanju žog, set komaj pripeljale do 27:25.

Zadnji, četrti set so se odbojkarice iz Brestanice zopet zbrale in z odločnimi servisi in napadi pripeljale set do 25:10 in končnih 3:1 v setih.
Tako je ekipa iz Brestanice zapisala letošnjo 12 zmago in nove 3 točke, sedaj pa ekipo čakata dva prosta vikenda,do v petka, 6.3.2015 ,ko ekipa odhaja na gostovanje v Ljubljano, kjer se bodo pomerile z drugo uvrščeno ekipo Olimp Ljubljana.

Končni rezultat:
POK Krško : Kostak Elmont 1:3 (25:22; 25:06; 27:25; 25:10)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *