Tako blizu nove zmage, na koncu osvojen niz ostal v Brestanici

Tako blizu nove zmage, na koncu osvojen niz ostal v Brestanici

0 Comments 📁 Članice 🕔28.November 2017
Tako blizu nove zmage, na koncu osvojen niz ostal v Brestanici

Tokrat je v Brestanico prišla ekipa ŽOK Triglav Kranj, ki zaseda zlato sredino v drugi ligi. V prvem setu so domačinke najprej začele dobro v začetku seta, a nadaljevale neodločeno. Menjava igralnih mest za katero se je ekipa dogovorila pred tekmo, je sicer prinesla pričakovano boljšo igro a hkrati neodločnosti ravno zaradi prevzemanja odgovornosti v določenih conah. Davek je ekipa plačala v prvem setu, ki ga je dobila ekipa Kranja z 25:15. Bilo je škoda, saj so se domačinke zavedale, da si imajo možnost priigrati nov uspeh in to uspešno naredile v drugem setu, ko so vodile skozi ves set in so odbojkarice iz Kranja zaostajale le za točko. Takrat je sodnik piskal napako na
sprejemu in povzročil manjšo zmedo v domači ekipi in gostujoča ekipa je to s pridom izkoristila in prišla do zmage v drugem setu 25:21.

Domačinke so se jezne spravile v tretji set saj so se zavedale kako blizu so bile izenačenju. Jezo so obrnile sebi v prid in v začetku seta vodile z 6:1. Celotni set so imele niti igre v svojih rokah in igrale lepo odbojko, set za zveste navijače, ki so zopet napolnili brestaniško tribuno. Konec seta je koncentracija rahlo popustila a ekipa Kostak Elmonta je vseeno set pripeljala do konca z 26:24. Odločene nadaljevati v enakem ritmu, so si v četrtem setu žal privoščile preveč lastnih napak. Predvsem blok nikakor ni zaživel in tako je bila igra sicer požrtvovalna ampak bilo je premalo za novo zmago in set je odšel v Kranj z 25:21 in končnih 3:1 za gostujočo ekipo.

Ekipa Kostak Elmonta je zopet pustila srce na igrišču in pred domačim bučnim občinstvom pokazala, da jim malo, ampak res malo zmanjka, da na koncu dobro igro kronajo še z zmago. Ker pa bo možnosti za nove uspehe v višji ligi še dovolj se ekipa že veseli novih izzivov v ligi. Že naslednji izziv bo v soboto 2.12.2017, ko odbojkarice odhajajo v Žirovnico, ki je na lestvici takoj za OD Brestanico. Pogumno naprej!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *