Tudi najmlajša ekipa OD Brestanice odlično!

Tudi najmlajša ekipa OD Brestanice odlično!

0 Comments 📁 Mini odbojka 🕔02.May 2016
Tudi najmlajša ekipa OD Brestanice odlično!

Ekipa male odbojke OD Brestanica, ki je v letošnji sezoni najmlajša tekmovalna ekipa, saj ekipa mini odbojke ni prijavljena na tekmovanja je v letošnjem drugem delu sezone poskrbela za dobro voljo vseh v klubu.
V soboto, 5.3.2016 je v Kostanjevici na Krki potekalo tekmovanje za mesta v kategoriji male odbojke, kjer je ekipa Kostak Elmonta najprej premagala Kostanjevico z 2:0; potema pa v tie breaku fxdd izgubila z ekipo POKa iz Krškega z 2:1. Z dobro igro si je ekipa Kostak Elmonta zagotovila 2. mesto in s tem možnost nadaljevanja tekmovanja za mesta, ki bo potekalo na Senovem, 19.3.2016 ob 10.00.
V četrtek, 10.3.2016 pa je na Senovem potekalo še šolsko občinsko tekmovanje, kjer je celotna šolska ekipa Senovega sestavljena iz igralk OD Brestanica. Na tekmovanju so sodelovale OŠ Podbočje, OŠ Kostanjevica na Krki, OŠ Leskovec, OŠ Krško in OŠ Senovo. OŠ Senovo je po sistemu vsak z vsakim premagala vse nasprotnice in si tako priigrale naslov občinskih prvakinj.
V OD Brestanica smo tako ponosni na svojo najmlajšo tekmovalno ekipo, ki je v teh dneh tako na klubskem kot šolskem tekmovanju pokazala lepo igro, pozitiven odnos v ekipi in željo po zmagah, ter tako z uspehi sledi svojim starejšim vzornicam v klubu. Le tako naprej!

Share this article with friends

Similar Articles

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *