Tudi starejše deklice začele z dvema zmagama.

Tudi starejše deklice začele z dvema zmagama.

0 Comments 📁 Starejše deklice 🕔31.January 2015
Tudi starejše deklice začele z dvema zmagama.

Pretekli vikend bo ostal v lepem spominu za igralke OD Brestanica, saj so se uspehi različnih ekip kar vrstili. Najprej je v soboto na ligaški tekmi v Kočevju članska ekipa zapisala novo, 10. zaporedno zmago, potem pa so še starejše deklice v sestavi Nela Zupan, Janja Kvenderc, Ana Vodopivc, Rija Bračun, Klara Uduč, Leja Bizjak, Sofija Glaser in Gabriela Sirovica, zmagale obe tekmi na prvem turnirju B lige.

Potem ko so prvi del sezone st. deklice igrale dobro v svoji skupini a na trenutke, ko bi morale svojo odločnost pokazati v igri popustile in izpadle v B ligo, so tokrat na prvem turnirju drugega dela sezone v Kočevju pokazale drug obraz. Igra je bila odločna in nepopustljiva.

V prvi tekmi so se pomerile z domačo ekipo iz Kočevja, kjer so odbojkarice iz Brestanice dobile prve set z 25:9, drugega pa z 25:14, ter tako prvo letošnjo zmago. To jim je dalo nov zagon za naslednjo tekmo, kjer so se pomerile z ekipo ATK Grosuplje II in zopet prvi set dobile brez večjih penis enlargement težav z 25:10. Drugi set so boljšo igro pokazale tudi nasprotnice iz Grosupljega in ob dolgih točkah in borbenostjo na obeh straneh, tako zasluženo na koncu slavile odbojkarice iz Brestanice z rezultatom 25:23.

Končni rezultat:
ŽOK Kočevje : Kostak Elmont 0:2 (9:25; 14:25)
ATK Grosuplje II : Kostak Ekmont 0:2 (10:25; 23:25)

Naslednji turnir st. deklic B lige bo v domači Brestanici v soboto 8.2.2014, do takrat pa ekipa zaseda 1. mesto na lestvici v svoji skupini.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *