Uspešen zaključek tekmovalne sezone za ekipo mini odbojke v DP

Uspešen zaključek tekmovalne sezone za ekipo mini odbojke v DP

0 Comments 📁 Mini odbojka 🕔28.May 2019
Uspešen zaključek tekmovalne sezone za ekipo mini odbojke v DP

V soboto, 25.maja je na Jesenicah potekal še zadnji krog tekmovanj v državnem prvenstvu za mini odbojko. Na turnirju so se med seboj pomerile ekipe: Korvolley PD, SIP Šempeter II, Mladi Jesenice in Kostak Elmont. Turnir je bil zelo izenačen, vse ekipe pa so pokazale borbeno igro. Ekip Kostak Elmont je bila edina, ki je z vsemi sodelujočimi igrala 2:1 v setih. Korvolley PD je ostale premagala z 3:0 v setih.

OD Brestanica je v tej sezoni prvič po sedmih letih zopet prijavila najmlajše v selekciji mini odbojke za DP in deklice so več kot navdušile v letošnjem tekmovanju. Prvo leto nastopanja brez starejših, kar se je na začetku kazalo z malo nesigurnosti a so si dekleta skozi turnirska tekmovanja dokazovala sebi in vsem, ki smo jih spremljali, da so napredovala iz tekme v tekmo in si z borbenimi predstavami priigrale prve zmage. Prišle so do točke ko so svoje znanje in izkušnje, ki jih pridobivajo na treningih s starejšimi pokazale na turnirju s svojimi dogovori na igrišču, razdelitvi nalog, prevzemanju odgovornosti, predvsem so se povezale kot ekipa. Ni bilo vedno lahko, potočile so kar nekaj solza v želji, da bi pokazale največ kar znajo a se ni vedno izšlo, prišle so tudi solze sreče ob prvi zmagi teh deset let starih deklic, ki počasi prehajajo v puberteto in je odbojkarska ekipa tista, ki jih drži skupaj večino popoldanskega časa. Ogromno jim je pomenilo, ko so dobivale pohvale tudi od drugih trenerjev, ki so opazili njihovo povezanost in zagnanost.

Deklice se sedaj po končanem tekmovanju v mini odbojki selijo na malo odbojko, kjer bo potekal zaključek tekmovalne sezone in sicer v soboto, 1.junija kjer se bodo ob starejših soigralkah borile za čim višja mesta na zadnjem turnirju male odbojke DP. Turnir bo potekal na Senovem ob 9.00 potem pa se cela ekipa odpravlja na zunanja igrišča za beachvolley v Brestanico, kjer bomo pomahali tekmovalni sezoni 2018/19 v slovo, saj se bo ob počastitvi krajevnega praznika ob 15.00 začel zaključni piknik turnir OD Brestanica.

Share this article with friends

Similar Articles

Začetek treninga

Začetek treninga (0)

V sredo, 5.9.2018 ob 16.30 se začenja prvi trening odbojke za učenke 3. - 6.razreda.   Trening bo potekal v telovadnici OŠ

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *