V podaljšanem nizu do nove točke v 2.ligi

V podaljšanem nizu do nove točke v 2.ligi

0 Comments 📁 Članice 🕔04.December 2017
V podaljšanem nizu do nove točke v 2.ligi

Na sobotno tekmo v Žirovnici je ekipa Kostak Elmonta odšla z željo po novi zmagi. Glede na to, da je ekipa Žirovnice uvrščena takoj za ekipo Kostak Elmonta so si odbojkarice iz Brestanice želele nove zmage v 2.ligi.

Ekipa Žirovnice je pokazala pravo gorenjsko trmo, saj so gostiteljice z dobro igro v polju povzročile kar nekaj sivih las igralkam Kostak Elmonta. Kaj kmalu je postalo jasno, da to ne bo tako lahko kot je ekipa sprva računala. Prva dva seta sta tako ostala v Žirovnici z 25:18 in 25:19. Ekipa Kostak Elmonta je enostavno pokazala premalo in seta sta zasluženo ostala na gorenjskem. V začetku tretjega seta pa se je sestava ekipe malo spremenila in z bolj učinkovitim napadom so odbojkarice iz Brestanice prišle odločno do zmage v nizu z 25:20. Veliko zaslugo za zmago v setu ima predvsem podajalka Eva Jurečič, ki je s svojimi desetimi servisi zapored razorožila sprejem domačink, ki nato niso našle več prave igre. Četrti set so odbojkarice Kostak Elmonta nadaljevale odločno in z dobro energijo dobile set z 25:15. Ko se je že zdelo, da ne bo več presenečenj, pa so odbojkarice iz Brestanice vstopile v podaljšani set nezbrano na sprejemu in tako žal tudi nadaljevale. Bilo je preveč lahkih napak in set je zasluženo ostal v Žirovnici z 15:7 ter tako končnih 3:2 za domačinke.

Odbojkarice Kostak Elmonta so bile tako sicer blizu nove zmage a nezbranost v zaključku dolge tekme je bila dovolj le za osvojeno novo točko s čimer še vedno držijo dobro 10.mesto v debitanski sezoni v 2.ligi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *