Z zmago odbojkarice Kostak Elmonta začele tekmovalno sezono

Z zmago odbojkarice Kostak Elmonta začele tekmovalno sezono

0 Comments 📁 Članice, Kadetinje, Mladinke 🕔06.October 2019
Z zmago odbojkarice Kostak Elmonta začele tekmovalno sezono

V soboto, 5.10.2019 se je začel tekmovalni del sezone 2019/20 najprej za člansko ekipo odbojkaric iz Brestanice.

Dekleta bodo letos nastopala v članski konkurenci, kjer jih čaka 22.krogov ligaškega tekmovanja, v Pokalu Slovenije in v DP mladink, kadetinj ter male in mini odbojke.

Prve so s tekmami začele članice, ki so se v 1. krogu pomerile z ekipo iz Nove Gorice, Gen-I Volley II. V prvem setu sta do osme točke igrali ekipi izenačeno. Gostje so igrale nepopustljivo in rešile veliko že skoraj izgubljenih žog, hkrati pa so članice Kostak Elmonta potrebovale nekaj točk, da so se uigrale. Za prvo postavo so po letih premora zopet združile moči igralke prejšnjih generacij, ki so nastopale v 2. ligi. Letos bodo ob študijskih in službenih obveznosti igrale Pokal Slovenije in čim več domačih ligaških tekem, tekme v gosteh pa odigrajo mlajše – kadetinje, ki se na domačih tekmah učijo od starejših. In ravno to se je v soboto izkazalo za dobro popotnico v prihajajočo tekmovalno sezono, saj so starejše in mlajše dihale kot eno in rezultat je bil tu, z 3:0 so domačinke gladko dobile prvo tekmo v sezoni z 25: 13, 25:11 in 25:17 v setih. Za ekipo Kostak Elmont so igrale: Aleksandra Kožar, Eva Jurečič, Mateja Grilc, Tina Piltaver, Nela Zupan, Manca Dremelj, Lili Čižmek, Lara Gramec, Kaja Fink, Dženana Tursič, Adna Konjič, Belma Tursič Bečkič, Katja Županc, Sara Žižek.

V soboto, 12.10.2019 pa v Brestanico prihaja ekipa iz Bleda, potem pa se članice pomerijo še v sredo 16.10.2019 v Brestanici v Pokalu Slovenije z ekipo ŽOK Triglav Kranj II.

Vabljeni!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *