ZAKLJUČNI TURNIR VSEH GENERACIJ 2017

ZAKLJUČNI TURNIR VSEH GENERACIJ 2017

0 Comments 📁 Neuvrščeni, obvestila 🕔15.December 2017
ZAKLJUČNI TURNIR VSEH GENERACIJ 2017

Odbojkarsko društvo Brestanica je v okviru projekta Fundacije športnih priložnosti izvedla dvodnevni turnir odbojke za vse generacijske skupine, ki delujejo in sodelujejo z društvom v občini Krško.

Zaključni turnir vseh generacij je potekal med 7.- 8. 12.2017 v Osnovni šoli Brestanica in je bil organiziran v sodelovanju Športne zveze Krško in Odbojkarskega društva Brestanica. Namen izvedbe turnirja je bil slogan ”šport za vsakogar”. Udeležba je bila tako s strani rekreativnih kot tekmovalnih skupin in sicer v četrtek so se turnirja udeležile tri rekreativne skupine in 3 tekmovalne skupine. V petek pa šest ekip mini, male odboje odbojke, ter starejše deklice.

V četrtek , 7.12.2017 se je tako med 18.00-21.00 na odbojkarskem igrišču pomerilo šest rekreacijskih in tekmovalnih ekip, okoli 40udeležencev. Igralo se je po en set do osvojene 25 točke. Namen turnirja je bilo v prvi vrsti druženje in seveda čim več odigranih tekem, le teh je bilo v 3urah deset. Sodelovale so ekipe: Rekreacija Elektrarna Brestanica, Rekreacija Vaš, Rekreacija Reaktor, Članska ekipa Kostak Elmont 1, Članska ekipa Kostak Elmont 2 in Ženska rekreacijska ekipa OD Brestanica.

V petek, 8.12.2017 pa je med 14.30-17.00 potekal turnir najmlajših ekip OD Brestanica. Za začetek so se najmlajše ogrele z igro ”Boj med dvema ognjema”, ki je najmlajšim najbolj zabavna. Nato je Miklavž prinesel nove ogrevalne majice in nato se je začel medsebojni turnir je trajal 2uri kjer so se pomerile tako starejše z mlajšimi kot najmlajšimi, na igriščih male odbojke z enim setom do osvojene 15 točke. Sodelovale so ekipe: Mini Kostak Elmont 1, Mini Kostak Elmont 2, Mala Kostak Elmont 1, Mala Kostak Elmont 2, Starejše deklice 1, Starejše deklice 2. Vsega skupaj je bilo 30 najmlajših nadobudnih odbojkaric OD Brestanica.

Tako se je v dveh dneh na turnirju zbralo skupaj okoli 70 ljubiteljev odbojke, ki so ljubiteljsko, rekreativno ali tekmovalni sodelovali na zaključnem turnirju vseh generacij.

OD Brestanica se zahvaljuje Športni zvezi Krško za organizacijo turnirja, da bi bilo tudi v bodoče čim več takih projektov.

Srečno 2018!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *